Buiten sporten

Strippenkaart Buitensporten

Voor het buitensporten geven we een strippenkaart uit. Deze strippenkaart kost €30,- en is goed voor 5 keer sporten. Deze strippenkaart geeft recht op 5% korting op het abonnement vanaf 1 augustus. Er kunnen maximaal drie kaarten worden aangeleverd hetgeen betekent 15% korting op het abonnement zolang het abonnement loopt. Meerdere gekochte kaarten geven dus geen extra korting. De meerdere kaarten zijn niet overdraagbaar.

Buiten sporten tijdens corona en verbouwing

Gedurende de coronatijd en de verbouwing zullen wij buiten sporten aanbieden. In de link hieronder is het mogelijk om u aan te melden voor de groepslessen buiten.

Groepsles reserveren

Iedereen die gebruik wenst te maken van de buiten trainingen dient eerst een account aan te maken op de onderstaande link.

Account aanmaken

Groepsplanning

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wanneer wij welke groepen geven? Kijk dan onder de reserveerknop. Daar ziet u de welke lessen worden gegeven, de tijden en hoeveel plekken er nog vrij zijn.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Polder-Fit, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!