Abonnementen

Strippenkaart Buitensporten

Voor het buitensporten geven we een strippenkaart uit. Deze strippenkaart kost €30,- en is goed voor 5 keer sporten. Deze strippenkaart geeft recht op 5% korting op het abonnement vanaf 1 augustus. Er kunnen maximaal drie kaarten worden aangeleverd hetgeen betekent 15% korting op het abonnement zolang het abonnement loopt. Meerdere gekochte kaarten geven dus geen extra korting. De meerdere kaarten zijn niet overdraagbaar.

Actie

Aanmelden voor fitnessabonnement vóór 1 juni geeft een korting van 10% zolang het abonnement loopt. Als je je voor 1 juli aanmeldt is deze korting 5%. Voor beide acties geldt dat deze niet te combineren zijn. De kortingen worden gegeven op het regulier geldende tarief. Dit tarief is per 1 augustus voor het Polder-Fit abonnement €39,95 en voor het Polder Top-Fit abonnement €49,95.

Unieke Pre-Sale Actie

Iedereen met een sportabonnement elders kan bij het aantonen van lopend abonnement + bewijs van periodieke betaling (ook gedurende de coronaperiode) van dat abonnement bij ons sporten tegen een speciaal tarief. Dit tarief is het verschil tussen de abonnementsprijs die je nu betaalt en onze abonnementsprijs. Dit met een minimum van €15,- bij het Polder-Fit abonnement en €20,- bij het Polder Top-Fit abonnement. Deze actie loopt zolang de huidige overeenkomst loopt en eindig uiterlijk na 1 jaar. Daarna gelden de reguliere tarieven.

Het Polder-Fit Abonnement (39,95)
Op basis van een jaarabonnement
Het Polder Top-Fit Abonnement (49,95)
Op basis van een jaarabonnement

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Polder-Fit, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!