Groepslessen

Onze groepslessen bestaan uit les Mills, House of Workouts en eigen gegenereerde lessen en worden door speciaal opgeleide groepsles instructeurs gegeven. De lessen zijn toegankelijk voor jong en oud, voor beginner en gevorderde en kunnen altijd op gepast niveau gevolgd worden. Wees welkom en veel plezier!

RPM

RPM is een indoor cycling workout. Op een (spinning) fiets. De instructeur begeleidt je door de verschillende intervals. Deze les verbetert je conditie

yin yoga

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel, pezen en gewrichten.

Virtual cycle

Fiets de mooiste parcours onder begeleiding van onze digitale instructeurs. Of kies voor een regulieren digitale les

Polder pump

Polder Pump is een groepsles op muziek waarbij alle belangrijkste spieren onder handen worden genomen met behulp van gewichten en een halter (barbell).

polder attack

Polder Attack is een sport geïnspireerde cardio workout we combineren atletische bewegingen op de maat van de muziek.

Polder Combat

Polder Combat is een workout gebaseerd op verschillende vechtsporten.

perfect pilates

Perfect Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

essentrics

Essentrics maakt gebruik van de vloeiende bewegingen uit de tai chi, ballet en de genezende principes van fysiotherapie. De workout versterkt en verlengt de spieren in je lichaam.

kangoo power

Kangoo Power is een 45 minuten durende low impact, aerobics workout. Op speciale Kangoo Jumps een soort verende trainingsschoenen werk je op een snelle beat aan je conditie en je uithoudingsvermogen.

Senioren polderfit

polder Vitality

Fitness voor senioren afgestemd op ieders individuele kunnen, waarbij alle facetten van fitness aan bod komen.

body balance

Bij BODYBALANCE kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

suspension training

Suspension training is een trainingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een band met twee handvatten. Doordat de TRX suspension trainer wordt opgehangen, kan men vele verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij (een deel van) het lichaamsgewicht als weerstand wordt gebruikt.

SCLPT-Cycle

SclptCycle is dé nieuwste full body workout van House of Workouts. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt -tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen. In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen.

les mills tone

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio-, balans- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.

jumping fitness

Jumping Fitness is een leuke energieke interval training. Jumping Fitness is minder belastend voor het lichaam vanwege het springen op de speciale Jumping Fitness Trampoline.

Bbb

Een BBB-training is een spierversterkende workout voor het gehele lichaam met de nadruk op buik benen en billen.

polder core

Dit programma richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van voorkomen van blessures.

yoga and hitt

Een work-out waarbij je je complete Body and Mind weer zen is. Een rustige opbouw, met basic yoga houdingen gaan over in een kort intensief gedeelte, waarbij je lichaam geprikkeld wordt met kracht- en conditieoefeningen.

zumba

Je gebruikt met zumba alle drie de focuspunten: aerobic, kracht en jouw lenigheid. Daarnaast verbrand je met een half uur dansles ongeveer evenveel calorieën als met een half uurtje joggen! Ook pak je allemaal verschillende spiergroepen tegelijk aan en geef je jouw hersenactiviteit een boost.

BRN (burn)

BRN workout: optimaal calorieën verbranden!
Met deze workout creëer jij de Body u Really Need. Een toegankelijk, effectieve en vooral motiverende workout waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam.

virtual balance

Volg de body balance wanneer jij kan en het jou uitkomt. De vitrual balance is een virtuele les die in onze yoga zaal gevolgd kan worden op elk moment van de dag.