In-Body

Inbody

Wat is in-body en hoe helpt het u?

Als u overweegt gewicht te verliezen of gewoon eens wil zien hoe gezond u bent, dan doet u vermoedelijk één van deze twee dingen: u stapt op een weegschaal of u berekent uw BMI. Maar eigenlijk zeggen deze twee methoden helemaal niets over uw gezondheid – uw gewicht en BMI vergelijken alleen hoe zwaar u bent ten opzichte van een standaard die niet overeenkomt met uw individuele doelstellingen.

Als u gezonder wil worden, gaat u best vet verliezen en (hopelijk) spiermassa winnen. Maar BMI en gewicht maken geen onderscheid tussen spier- en vetmassa. Dus hoe moet u dit dan doen? Met behulp van een analyse van uw lichaamssamenstelling.

Een analyse van uw lichaamssamenstelling is een methode die beschrijft waar uw lichaam uit bestaat, waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht om u een beter beeld van uw gezondheid te geven. InBody is het bedrijf voor lichaamssamenstellingsanalyse, en we zijn er om u te leren hoe belangrijk dit is de dag van vandaag om u te helpen uw gezondheidsdoelen te behalen van binnenuit.