sporten

Kangoo Power

Kangoo Power is een 45 minuten durende low impact, aerobics workout. Op speciale Kangoo Jumps een soort verende trainingsschoenen werk je op een vette beat aan je conditie en je uithoudingsvermogen. Kangoo Power blijkt heel geschikt als reboundtraining. Reboundtraining is een vorm van lichaamsbeweging waarmee je al je spieren verstevigt, je coördinatie en behendigheid vergroot, en je ademhaling en de werking van je hart verbetert.

Polder Core

Dit programma richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van voorkomen van blessures.

Virtual Cycling

Fiets de mooiste parcours onder begeleiding van onze digitale instructeurs van CycleMasters. De vele mooie parcours worden geprojecteerd op de muur.

Suspension training

Suspension training is een trainingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een band met twee handvatten. Doordat de TRX suspension trainer wordt opgehangen, kan men vele verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij (een deel van) het lichaamsgewicht als weerstand wordt gebruikt.

Zumba

Zumba is een dynamisch fitnessprogramma dat oefeningen combineert die gebaseerd zijn op Latijns-Amerikaanse dansvormen zoals de quebradita, cumbia, salsa en merengue, met meeslepende muziek.

City Circuit

Een circuittraining bestaat uit een combinatie van meerdere oefeningen welke je achter elkaar uitvoert.

BBB (Buik, Benen, Billen)

Een BBB-training is een spierversterkende workout voor het gehele lichaam met de nadruk op buik benen en billen.

Polder Step

Polder Step is een leuke cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Tijdens Polder Step wordt er gebruik gemaakt van een step die op meerdere hoogten verstelbaar is. De instructeur geeft altijd genoeg opties, zo kan iedereen deze training volgen.

YinYoga

Werken aan je bindweefsel met alle aandacht voor jezelf. Ontspannen, ademhalen, aanvaarden, ontdekken, loslaten, verstillen als afsluiting dat is Yin.

Essentrics

Essentrics maakt gebruik van de vloeiende bewegingen uit de tai chi, ballet en de genezende principes van fysiotherapie. De workout versterkt en verlengt de spieren in je lichaam

Senioren polderfit

Polder-Fit Vitality Workout

Fitness voor senioren afgestemd op ieders individuele kunnen, waarbij alle facetten van fitness aan bod komen.

Jumping Fitness

Jumping Fitness is duidelijk veel effectiever voor het lichaam dan bijv. hardlopen of joggen. Bovendien ontlast deze efficiënte training de gewrichten.

SoulCycle

Soul Cycle is een full body workout op een (spinning) fiets. We gebruiken dumbells om ook ons bovenlichaam te trainen. De les is een motiverende beleving voor zowel lichaam als geest.

Perfect Pilates

Perfect Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Les Mills Tone

Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.

PolderAttack

POLDERATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

PolderCombat

PolderCombat is dé les gebaseerd op diverse vechtkunsten. Voor een betere conditie en flexibiliteit.

RPM

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

BodyBalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

PolderPump

Pump is een revolutionaire 45 minuten durende fitnessworkout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. Pump is een vernieuwend programma op het gebied van fitness.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Polder-Fit, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

LET OP: Er zijn wekelijks slechts 7 plaatsen beschikbaar!