sporten

Yin Yoga

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel, pezen en gewrichten.

Zumba

Je gebruikt met zumba alle drie de focuspunten: aerobic, kracht en jouw lenigheid. Daarnaast verbrand je met een half uur dansles ongeveer evenveel calorieën als met een half uurtje joggen! Ook pak je allemaal verschillende spiergroepen tegelijk aan en geef je jouw hersenactiviteit een boost.

Virtual Balance

Volg de body balance wanneer jij kan en het jou uitkomt. De vitrual balance is een virtuele les die in onze yoga zaal gevolgd kan worden op elk moment van de dag.

Yoga and HITT

Een work-out waarbij je je complete Body and Mind weer zen is. Een rustige opbouw, met basic yoga houdingen gaan over in een kort intensief gedeelte, waarbij je lichaam geprikkeld wordt met kracht- en conditieoefeningen.

SclptCycle

SclptCycle is dé nieuwste full body workout van House of Workouts. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt -tubes gebruikt om je core en armspieren te trainen. In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen.

Perfect Pilates

Perfect Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

Essentrics

Essentrics maakt gebruik van de vloeiende bewegingen uit de tai chi, ballet en de genezende principes van fysiotherapie. De workout versterkt en verlengt de spieren in je lichaam.

Kangoo Power

Kangoo Power is een 45 minuten durende low impact, aerobics workout. Op speciale Kangoo Jumps een soort verende trainingsschoenen werk je op een snelle beat aan je conditie en je uithoudingsvermogen.

Krachtapparatuur

Cardioapparatuur

Smart Flex

Egym

Functionele zone

BRN

BRN workout: optimaal calorieën verbranden!
Met deze workout creëer jij de Body u Really Need. Een toegankelijk, effectieve en vooral motiverende workout waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam.

BBB (Buik, Benen, Billen)

Een BBB-training is een spierversterkende workout voor het gehele lichaam met de nadruk op buik benen en billen.

Polder Core

Dit programma richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van voorkomen van blessures.

Virtual Cycling

Fiets de mooiste parcours onder begeleiding van onze digitale instructeurs van CycleMasters. De vele mooie parcours worden geprojecteerd op de muur.

Senioren polderfit

Polder-Fit Vitality Workout

Fitness voor senioren afgestemd op ieders individuele kunnen, waarbij alle facetten van fitness aan bod komen.

Jumping Fitness

Jumping Fitness is duidelijk veel effectiever voor het lichaam dan bijv. hardlopen of joggen. Bovendien ontlast deze efficiënte training de gewrichten.

Les Mills Tone

LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio-, balans- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.

PolderAttack

POLDERATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

PolderCombat

PolderCombat is dé les gebaseerd op diverse vechtkunsten. Voor een betere conditie en flexibiliteit.

RPM

RPM is een indoor cycling workout. Op een (spinning) fiets. De instructeur begeleidt je door de verschillende intervals. Deze les verbetert je conditie

BodyBalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Polder-Pump

Pump is een revolutionaire 45 minuten durende fitnessworkout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. Pump is een vernieuwend programma op het gebied van fitness.

 

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Polder-Fit, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

LET OP: Er zijn wekelijks slechts 7 plaatsen beschikbaar!