Groepslessen

Groepslessen als yoga, pilates, zumba en power pump
Senioren polderfit

Senioren Polder-Fit

Fitness voor senioren afgestemd op ieders individuele kunnen, waarbij alle facetten van fitness aan bod komen.

Circuit Training

Na een gezamenlijke warming-up in de buitenlucht wordt er een circuit van verschillende oefeningen afgewerkt. Elke week komen alle grote spiergroepen aan bod. Lekker outdoor sporten!

Jumping Fitness

Jumping Fitness is duidelijk veel effectiever voor het lichaam dan bijv. hardlopen of joggen. Bovendien ontlast deze efficiënte training de gewrichten.

ClubCycle

Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt, de muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun. Je traint op je eigen niveau en bepaalt zelf de intensiteit. ClubCycle is een effectieve training en er zijn zeer snel resultaten te behalen.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is.

BBB

BBB bij Polder-Fit pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk je Buik, Benen en Billen! In slechts een uurtje tijd train je al deze delen van je lichaam met behulp van cardio- en krachtoefeningen.

Grit Strenght

LES MILLS GRIT ™ Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder!

Tone

Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen.

BodyAttack

BODYATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

BodyCombat

BodyCombat van Les Mills is dé les gebaseerd op diverse vechtkunsten. Voor een betere conditie en flexibiliteit.

RPM

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

BodyBalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Bodypump

Pump is een revolutionaire 60 minuten durende fitnessworkout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. Pump is een vernieuwend programma op het gebied van fitness.

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Polder-Fit, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

LET OP: Er zijn wekelijks slechts 7 plaatsen beschikbaar!